Szolgáltatásaink és áraink

Könyvelőt váltana, vagy most induló vállalkozásához Könyvelőirodát keres?

Tegye sikeressé kis-és középvállalkozását – Működjünk együtt!

Ön csak dolgozzon, könyvelését pedig bízza Könyvelőirodánkra!
 

I. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb könyvelési csomagot!

  1. Komplett könyvelési csomag: Teljes körű könyvelés, bér-és járulék ügyintézés, adóbevallások, tanácsadás (Könyvelés + Bér + Adó)
  2. Egyszerűsített könyvelési csomag: Teljes körű könyvelés, adóbevallások, tanácsadás (Könyvelés + Adó)
  3. Bér-és járulék ügyintézés: Teljes körű bérszámfejtés, járulékbevallás és adatszolgáltatás, biztosítottak bejelentése, számfejtése, bérjegyzék elkészítése, igazolások kiadása (Csak Bér)

II. Könyvelési díjak és kedvezmények:

  1. Ha az újonnan alakult gazdasági társaság a könyvelési feladatokat Könyvelőirodánkra bízza, a cégalapítással kapcsolatos adótanácsadást és az adóhatósági bejelentések ügyintézését ingyenesen vállaljuk.
  2. Ha Ön már az ügyfelünk, 1 havi könyvelési díját akár le is nullázhatja! Ehhez csak annyit kell tennie, hogy ajánlja Könyvelőirodánkat ismerőseinek. Ha az új ügyfelünkkel legalább egy évre megkötjük a szerződést, az Ön 1 havi könyvelési díját csökkentjük új ügyfelünk egy havi könyvelési díjával.
  3. Ha Ön év közben új könyvelőt keres, és az előző könyvelő által könyvelt időszak felülvizsgálatát, újrakönyvelését kéri, a fenti díjcsökkentések mellett további kedvezményt biztosítunk a felülvizsgált időszakkal kapcsolatos munkákra is.

Könyvelési díjajánlatunkért írjon vagy hívjon most!